Wie zijn wij

Kattenhotel, kattenpension, kattenkennel eigenaar

Frits de Vries

 

Fervent kattenliefhebber en de vaste oppas voor de katten van familie, vrienden en buren. Na gewerkt te hebben in het vastgoed voor onder andere Ahold en Jumbo Supermarkten (alle vestigingen in Soest) is het tijd om een nieuwe weg in te slaan. Uit eigen ervaring weet ik dat er behoefte is aan kattenoppas in Soest en het liefst aan huis.

Mijn motto is dan ook: Weg van huis, de kat lekker thuis! Heeft u interesse, maak vrijblijvend een afspraak, ik hoor graag van u.

 

 

Kattenhotel, kattenpension, kattenkennel eigenaar

Bianca de Vries

 

Achterwacht en ook liefhebber van katten. Naast mijn werk als Service Delivery Manager help ik Frits met de kattenoppasdienst. Ik houd van de eigenzinnigheid van katten en ben graag in hun gezelschap. Als kind had ik een kat genaamd Poeska en voordat Gigi en Sjors bij ons kwamen wonen hebben we 14 jaar van Mark (cyperse kat) en Joepie (Maine Coon) mogen genieten.

 

 

Kattenhotel, kattenpension, kattenkennel

Sjors en Gigi du Berry

 

Onze snorrende katten. Zij zijn broer en zus en met 4 maanden bij ons komen wonen. Inmiddels zijn ze alweer 13 jaar oud. 

 

Sjors houdt van rennen in de tuin en op schuttingen en in bomen klimmen. Daarnaast wil hij ons graag verrassen met een vogel of muis. Vooral een muis vangt hij het liefste 's nachts als het HEEL hard regent, waarna hij hem heel lief bij ons op bed komt brengen.

 

Gigi is het een echte dame en blijft het liefst zo dicht mogelijk bij de grond. Zij is gek op uit de kraan drinken en babbelt heel wat af. Vooral vroeg in de morgen als het nog stil in huis is heeft zij het hoogste woord. 

Ons motto is:

Weg van huis, de kat lekker thuis!

KvK nummer  55884636 BTW   NL001262867B51