Commentaren: 26
 • #26

  Constance (zaterdag, 06 april 2024 10:51)

  Frits is een betrouwbare, uitmuntende kattenoppas. Standaard kattenhotels haakten in vakantie-hoogseizoen af voor onze hoogbejaarde kat met medicatie en speciaal dieet. Jarenlang zijn we met een gerust hart op vakantie kunnen gaan omdat we voor de verzorging van onze kat konden vertrouwen op Frits. Top verzorging vanuit kattenliefde en een heldere en prettige manier van contact en afstemming.

 • #25

  Hella (dinsdag, 02 januari 2024 18:21)

  Heel fijn dat Frits dagelijks bij onze Google en Bing een half uur langskomt tijdens vakanties. Heel betrouwbaar, dagelijks een update, altijd bereikbaar, flexibel en gewoon ontzettend fijn voor onze twee katten.

 • #24

  Petra Douze-Meyer (donderdag, 11 mei 2023 18:44)

  Het is gewoon heerlijk om weer thuis te komen en je er zitten 3 ontzettend relaxte katten op je te wachten. Dagelijks een foto + update.
  Het is niet de eerste keer dat we gebruik maken van Frits en zeker niet de laatste keer.
  Gewoon top!

 • #23

  Arlette (woensdag, 27 juli 2022 17:52)

  De snorrende kat denkt in oplossingen en zorgt naast de katten ook voor de container en brievenbus.
  Het app contact tijdens het oppassen ervaren wij als prettig.
  Wij durven met een gerust hart onze katten achter te laten.

 • #22

  Pieter (vrijdag, 13 mei 2022 08:12)

  Frits de Vries heeft onze 2 katten fantastisch verzorgd! Het kennismakingsgesprek verliep ook heel professioneel en prettig met een duidelijke vragenlijst. Heel fijn dat hij bij ons thuis kwam en ook regelmatig een foto van de katten stuurde met een korte update hoe het ging. Aanrader!!!

 • #21

  Marieke Balvers (maandag, 09 mei 2022 16:00)

  We waren heel blij met de geweldige service van Frits! Erg leuk voor de kinderen om elke dag even een foto te zien van onze kat. De volgende keer kiezen we zeker weer voor de Snorrende Kat!

 • #20

  Netty Beljaars (woensdag, 13 oktober 2021 17:47)

  Onze Kobus is in oktober 2021 in onze afwezigheid 4 dagen verzorgd door De Snorrende Kat. En zeer tot tevredenheid van onszelf en Kobus. Wij zullen Frits bij volgende afwezigheden zeker weer inschakelen en kunnen zijn diensten van harte aanbevelen!

 • #19

  Sandra en Alex (maandag, 13 september 2021 12:24)

  We hebben dit jaar voor het eerst een kattenoppas ingeschakeld en het is ons (én de kat) zeer goed bevallen. Tijdens het intakegesprek konden we alle vragen en bijzonderheden bespreken met Frits. Frits heeft goed voor onze kat (en de vissen) gezorgd, waarbij het erg fijn was om af en toe en appje te krijgen met een foto. Bij thuiskomst zag het huis er keurig uit (post weggehaald, stofgezogen) en een schone kattenbak. Dat was fijn thuiskomen! We zullen Frits zeker weer inschakelen bij een volgende vakantie.

 • #18

  Kim (woensdag, 01 september 2021 09:44)

  Frits heeft onze kat Gerard verzorgd toen wij met vakantie waren. Gerard reageerde er goed op en ik kreeg foto's tijdens de vakantie. Mijn kat is een knoeipot en alles was netjes opgeruimd bij terugkomst. Het was de eerste keer dat wij van de diensten van Frits gebruik maakten, en het voelde direct betrouwbaar en Frits is heel vriendelijk en behulpzaam. Heel fijn om Gerard zo achter te kunnen laten. Ontzettend bedankt voor je goede zorgen!

 • #17

  Loek en Lola (maandag, 16 augustus 2021 15:19)

  Tijdens onze laatste vakantie voor het eerst gebruik gemaakt van de dienstverlening van Frits de Vries. Naast de goede zorgen voor de katten hebben wij Frits als correct, betrouwbaar en vriendelijk ervaren. Van harte aan te bevelen!

 • #16

  Arianne van Boxmeer (maandag, 26 juli 2021 22:43)

  Het is zeker een aanrader om Frits de Vries voor je kat te laten zorgen als je op vakantie gaat. Echt ideaal. Geen kat die nog weken stress heeft van t poezenhotel maar een ontspannen huisdier die lekker in eigen habitat kan blijven. Frits werkt heel zorgvuldig en we laten lot met een gerust hart thuis achter onder zijn hoede. Ook de tuin de planten en de post wordt voor gezorgd. En t geeft een fijn gevoel dat er elke dag even iemand bij je thuis is om t huis te checken.
  Hij komt hier al een paar jaar over de vloer met volle tevredenheid. Hij is heel vriendelijk en fijn in de communicatie. Wij willen echt niet meer anders als we op vakantie gaan!


 • #15

  Familie Bakker (dinsdag, 08 september 2020 11:17)

  Ook dit jaar hebben we in de vakantie onze kat laten verzorgen door Frits de Vries en het is weer prima gegaan. De kat, de planten en de post zijn uitstekend verzorgd. De kat was lekker in eigen omgeving, met natje, droogje en elke dag zijn medicijn. We kregen geregeld een update met foto, een bijdrage aan het goede vakantiegevoel. Een goede oplossing voor de vakantie, waar we vast en zeker nog vaker gebruik van gaan maken.

 • #14

  Familie Buijs (vrijdag, 11 oktober 2019 11:47)

  Onze 2 kittens van 4 maanden zijn door de heer de Vries perfect verzorgd. Het was geweldig om regelmatig leuke foto’s van onze tevreden katten geappt te krijgen. Het was hem ook al opgevallen dat hun ontlasting wat zacht is en hij had advies gevraagd aan Felicare voor ons. Wij zijn daar met de katten na de vakantie heen gegaan en t probleem is nu ook helemaal verholpen. Niet alleen je huisdier maar ook je huis,tuin en planten zijn in perfecte handen bij deze geweldige en vriendelijke man. Een aanrader!

 • #13

  José Dorrestein (maandag, 08 juli 2019 15:22)

  Wat een geweldig initiatief om kattenverzorging thuis aan te bieden ,heerlijk voor de kat en voor ons.
  Wij hebben hier voor de eerste keer (was eerder niet nodig)gebruik van gemaakt en gaan dat zeker vaker doen .Een berichtje van ons vakantieadres was voldoende voor wat extra zorg en totaal geen probleem.Wij wensen de Snorrende kat nog heel veel baasjes en hun huisdier toe .
  Een echte aanrader.

  Vriendelijke groet Harrie en José

 • #12

  Familie Breeuwer (maandag, 06 mei 2019 18:58)

  We zijn heel blij met de geweldige verzorging van onze katten en konijnen. Regelmatig werden we op de hoogte gehouden met een fotootje en bericht, top! Ook heel fijn idee dat er naar je huis wordt omgekeken, vuilnis buiten gezet. post geleegd en schoon huis bij thuiskomst. Een dikke aanrader! Dank voor de goede zorgen!

 • #11

  Vera (zondag, 28 april 2019 10:44)

  Al bij het intakegesprek liet onze kat zich door Frits aanhalen. Dat terwijl we hem nog niet zo lang geleden uit het asiel hebben gehaald en hij nog wat onzeker is. We lieten hem dan ook met een gerust hart aan Frits zorgen over. Tijdens onze vakantie hield Frits ons met berichtjes en foto´s op de hoogte hoe het ging.
  Het was heerlijk om thuis te komen en een tevreden kat aan te treffen.
  We zijn dan ook blij dat Frits voor onze kat gezorgd heeft en vinden het zeker voor herhaling vatbaar.

 • #10

  B.Linthorst (vrijdag, 15 maart 2019 21:38)

  Frits heeft de afgelopen week heel goed voor onze Midas en Lola gezorgd. Bij thuiskomst hadden we twee ontspannen, tevreden katten en ons huis was helemaal aan kant. Een fijne ervaring. Frits is een zeer betrouwbare en prettige oppas die we zeker nog vaker gaan vragen!

 • #9

  Fer en Arjenne (dinsdag, 12 maart 2019 21:03)

  Frits heeft nu voor de tweede keer op onze poes en konijnen gepast. Hij werkt heel zorgvuldig en heeft ons regelmatig foto's en een filmpje gestuurd van onze kleine vriendjes. Fijn om te weten dat thuis alles goed is. Ook heeft hij op de post gelet, de vuilnisbakken buitengezet en stof gezogen voordat we weer thuiskwamen. Gelukkig was het niet nodig, maar we hebben ook het vertrouwen dat hij adequaat op zou treden als er iets met de gezondheid van onze dieren was geweest. Kortom, wij zijn heel tevreden.

 • #8

  Pim & Mariette (dinsdag, 18 september 2018 12:47)

  Tijdens onze vakantie heeft Frits 7 dagen voor onze drie katten gezorgd en dat is ons zeer goed bevallen! Iedere dag kregen we een kort berichtje en dat was toch wel erg leuk en mede daardoor hadden we het gevoel dat onze poezen in goede, maar ook liefdevolle handen waren. Zeker voor herhaling vatbaar!

 • #7

  Nathalie (maandag, 20 augustus 2018 19:36)

  Frits heeft 10 dagen voor onze kat gezorgd. En dat is heel goed bevallen. Via Whatsapp werden we op de hoogte gehouden, met foto van tevreden etende kat! Frits heeft niet alleen voor de kat gezorgd, maar daarnaast ook de post opgestapeld, plantjes water gegeven etcetera. Hele vriendelijke, zorgzame man, die de organisatie en planning rond al zijn "katten-oppas-klanten" helemaal onder controle heeft. Een dikke 10!

 • #6

  Arlette (maandag, 23 juli 2018 14:22)

  Uiterst betrouwbaar en in alle vriendelijkheid. Zorgvuldig en met veel zorg en liefde voor de katten. Heel prettig om te weten dat je huisgenoten in zulke goede handen zijn. Aanbevelenswaardig.

 • #5

  Eugene Brak (maandag, 09 juli 2018 15:21)

  Wij hebben buren die normaliter op onze katten passen. Deze zomer kon dat een week niet en toen hebben Frits en Suzanne dit op zich genomen. Beide katten waren helemaal blij met de twee bezoekjes per dag. Een is meestal wat voorzichtiger in benadering naar voor haar vreemde mensen, maar ijs was al snel gebroken.
  Intakegesprek was goed en vakkundig en wat belangrijker is Frits en Suzanne stralen veel liefde uit voor katten, mede daardoor hebben Gijs en Sara een top week gehad.

 • #4

  B. Jongbloed (dinsdag, 05 juni 2018 18:59)

  Het was bijzonder fijn om met een gerust hart een lang weekend weg te kunnen gaan. Onze kater is een echte "mensen kat" en gaat al miauwen als hij denkt alleen te zijn dus was het een uitkomst dat Frits twee keer per dag even bij hem langs kwam.
  Wij kregen van elk bezoek ook een whatsapp en daardoor zag je dat hij lekker in zijn vel zat.
  Bij thuiskomst was het net alsof we niet weg waren geweest, onze kat was erg ontspannen en zichzelf.
  De volgende keer dat wij op vakantie gaan zullen we dan ook zeker weer graag van de diensten gebruik maken.
  Heel erg bedankt voor de goede zorgen !

 • #3

  Jaap Oostlander (maandag, 21 augustus 2017 19:53)

  Na een kennismaking en een intakegesprek waarin alles over mijn kat werd genoteerd was het 18, 19 en 20 augustus 2017 zover. Bij ieder huisbezoek ontving ik via whatsapp een foto hoe mijn kat tevreden zijn aandacht en eten kreeg. Bij thuiskomst lag zelfs de post keurig opgestapeld. Een prettig idee dat het huis ook in de gaten wordt gehouden. Kortom een buitengewoon prettige ervaring voor zowel mijn kat als mijzelf. Een absolute aanrader deze dienstverlening.

 • #2

  Annelien Dekkers (woensdag, 09 augustus 2017 15:21)

  Zeer prettige ervaring. Wij hebben onze kitten van 5 maanden tijdens onze vakantie thuis gelaten. Er is uitstekend voor hem gezorgd en daarnaast prettig dat iemand ook het huis een beetje in de gaten houdt. Ik denk dat onze kat zich thuis fijner voelde dan wanneer hij naar een pension had gemoeten.

 • #1

  Sylvia Vermeij (woensdag, 03 mei 2017 09:14)

  Ik ken deze mensen als zeer bedreven en zeer verandwoordelijk voor hun eigen katten.
  Ook vaak mijn eigen katten door hun laten verzorgen, was altijd een goed gevoel.
  Daar ik katten had die echt wel een persoonlijke benadering nodig hadden en ook qua ras soort net andere kenmerken had om op te Letten, daar hielden ze zich keurig aan. Ze waren altijd weer heel ontspannen en blij. Zaten goed in hun velletje. Keurig verzorgd in huis. Planten post etc. ...is echt een aanbeveling om hun in te schakelen. Jouw vakantie of andere reden tot weggaan maakt het een hele zorg minder.
  Dankjewel voor jullie goede zorgen.

Ons motto is:

Weg van huis, de kat lekker thuis!

KvK nummer  55884636 BTW   NL001262867B51